unsplash_EwKXn5CapA4

Tarieven
Intake en eerste behandeling acupunctuur 75-90 minuten:

78 euro

Vervolgbehandeling 45-60 minuten: 68 euro


U kunt zowel contant betalen als pinnen. Achteraf via Ideal betalen is ook mogelijk.

In Egmond aan Zee geldt voor het grootste gedeelte van het jaar betaald parkeren. Wanneer u met de auto komt geeft u dit dan even aan? Dan zet ik voor u de parkeerbeheer-app aan en hoeft u geen parkeerkosten te betalen.

Wanneer een afspraak meer dan 24 uur vooraf wordt afgezegd worden er geen kosten in rekening gebracht. Indien de afspraak korter dan 24 uur voorafgaand aan het consult wordt afgezegd of bij no-show moet ik u 50% van de consultprijs in rekening brengen.

Het bezoek aan een acupuncturist wordt door de meeste ziektekostenverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed binnen de aanvullende pakketten. Zo vergoedt bijv. Nationale Nederlanden 50 euro en VGZ 40 euro per behandeling indien u aanvullend verzekerd bent (met een maximum per kalenderjaar)

Welke vergoeding op u van toepassing is, is afhankelijk van uw ziektekosten verzekering en kunt u nalezen in de polisvoorwaarden. U wordt geadviseerd vooraf uw polis door te nemen of contact op te nemen met uw zorgverzekeraar over de hoogte van de vergoeding. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.


https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/acupunctuur#vergoedingen


Aangesloten bij de beroepsvereniging NVA en lid van de KAB koepel.

Aangesloten bij Stichting Zorggeschil.

Kvk nummer:75293528

unsplash