Acupunctuur

Een acupunctuurbehandeling bestaat uit het luisteren naar jouw verhaal en klacht,  het voelen van de pols en het bekijken van de tong, waarna een diagnose wordt gesteld. Aan de hand van jouw specifieke klacht kies ik acupunctuurpunten en zet daar hele dunne steriele naaldjes.

Bij iedere vervolgbehandeling doe ik dit opnieuw, geen twee behandelingen zijn dus hetzelfde.  Ook kan gebruik gemaakt worden van moxa. Moxa is ook wel bekend als artemisia vulgaris, bijvoetskruid. Het verwarmt de acupunctuurpunten waardoor de behandeling versterkt wordt. Ik gebruik zoveel mogelijk pure moxa van een hoge kwaliteit, Okyu. Naast verwarmen ondersteunt een behandeling met deze vorm van  moxa ook het immuunsysteem. Naast acupunctuur en moxa pas ik zo nodig cupping toe om stagnatie op te heffen. 


VERTEL ME MEER"Erg fijne en professionele acupuncturiste. Veel aandacht voor je klachten en je persoon. Stelt je goed op je gemak, houdt goed in de gaten of je geen pijn hebt tijdens behandelingen en legt alles uit wat ze doet en waarvoor. Ik word goed geholpen en behandeling heeft effect. Gelukkig kan ik weer terecht na alle maatregelen"

Petra