Welkom  op de website van acupunctuurpraktijk de Egmonden! Even voorstellen: ik ben Kristine Zwart, acupuncturist. Ik heb me gespecialiseerd in de behandeling van pijnklachten en zie daarnaast veel mensen met spijsverteringsklachten, hooikoorts en vrouwen met menstruatie- of overgangsklachten. 

Ook heb ik me geschoold in de behandeling van post-covid klachten. 

Ben je na een corona-infectie:

* vermoeid

* snel kortademig

* en minder gevoelig voor geur en smaak?

Maak dan nu een afspraak en ervaar wat acupuntuur voor je kan doen!
Vaak voel je al effect na 1 behandeling, soms zijn er meer voor nodig. Na 4 behandelingen evalueer ik altijd met je wat we bereikt hebben en hoe we verder zullen gaan. 

Op deze website vind je  informatie over acupunctuur, de klachten waarbij acupunctuur verlichting kan geven en over mijn praktijk. Neem gerust contact op! Ik maak zo snel mogelijk tijd voor je.


verder lezen acupunctuur
verder lezen cuppen


" Toen ik naar Kristine ging voor acupunctuur was het mijn eerste ervaring met een acupuncturist. Wat ik het meest waardeerde was dat Kristine mij zag als een heel persoon, niet alleen een lichaamsdeel:-) Ik voelde mij gehoord. Ze nam mij serieus en nam de tijd om mijn problemen te achterhalen. Ze legde ook goed uit wat ze aan het doen was en waarom. Mijn bezoeken aan Kristine hebben zeker geholpen en ik ga sowieso terug voor behandelingen. Ik raad haar dan ook zeker aan als acupuncturist"

Corrie